BEGELEIDING

Basisonderwijs: reken- spelling- of begrijpend leesachterstand, dyslexie, dyscalculie) Voortgezet onderwijs: dyslexie, bijles Nederlands, Engels en Wiskunde.

ONDERZOEK

Lees-, spelling-, of rekenonderzoek, dyslexie, dyscalculie, intelligentie, Aandachts- problemen (ADHD) en profiel- en studiekeuzeonderzoek. 
 

GROEPSTRAINING

Groepstrainingen, brugklastraining,
Leren leren in het voortgezet onderwijs en huiswerkbegeleiding.
 

Leerproblemen diagnosticeren en direct aanpakken: Professionals uit de zorg en uit het basis en voortgezet onderwijs werken samen onder één dak!

Deskundigen uit basis en voortgezet onderwijs en professionals uit de zorg, werken als team samen om goed uit te zoeken wat uw kind precies nodig heeft en hoe het passend begeleid kan worden.

Hoe wij werken..

De medewerkers van Taalsprong werken altijd in samenwerking met school/ouders en leerling. Er is veelvuldig overleg met leerkrachten, intern begeleiders, mentoren, docenten en u, om tot een juiste afstemming te komen van het door ons gemaakte handelingsplan op maat.

Begeleiding

Spelling
Rekenen/wiskunde
Begrijpend lezen
Dyslexie
 

Trainingen

Brugklastraining
Bijles Nederlands
Examentraining Nederlands
Leren Leren op de middelbare school
 

U

Onderzoek

Dyslexie
Dyscalculie
Intelligentie
Concentratie
Studiekeuze

Het team van Taalsprong

Ons team bestaat uit goed gekwalificeerde taalspecialisten, jeugd- en kinderpsychologen en orthopedagogen, die allen hun passie delen in het werken met kinderen en bovendien ruime ervaring hebben opgedaan in het begeleiden van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs.